HEALTHY MOM2B

Voor alle mama’s (in wording) die sportieve me-time willen. Vooral voor zwangeren is het sportieve aanbod nog beperkt. Op zich kan je heel veel sporten blijven verder zetten tijdens je zwangerschap. Maar anderzijds is het toch fijn te sporten met een groep die in hetzelfde schuitje zit en om er zeker van te zijn dat je op de juiste manier beweegt. Want bewegen en sporten tijdens de zwangerschap gaat gepaard met een heleboel leuke neveneffecten:

  • Minder rugpijn, constipatie, zwelling 
  • Preventie van zwangerschapsdiabetes 
  • Verbetering van je stemming 
  • Energieverhogend 
  • Verbetering van je slaap 
  • Fitter om de bevalling te doorstaan
Lynn Gielis Healthy Mom2b
Ook mama’s die al wat beter uitgerust zijn en/of al lang bevallen zijn komen aan hun trekken. Voor deze knallercategorie inspireer ik me vaak op het hiit (high intensity interval) principe en crossfitroutines. Ik voorzie ook kettlebells, trx, … om de trainingsprikkel te verhogen. 
De trainingen zijn een mix van cardio en kracht. Ik besteed extra aandacht aan de core. Iedereen kan deelnemen in dezelfde sessie, de oefeningen worden aangepast naargelang je situatie: zwanger, recent bevallen, herstel van een blessure,…

Uren en locaties

di: om 20u (mix) in Zuidpark
do: om 19u30 (mix) park Rozebroeken
za: om 9u30 (mix) Blaarmeersen (afspraak aan de Beach House)

De outdoortrainingen gaan quasi altijd door, ja ook bij hevige kou of regen. De abonnementskosten zijn zodanig voordelig dat je geld over houdt voor een degelijke wind- en regendichte sportoutfit.

Prijzen

€ 45 / maand via doorlopende opdracht.
Onbeperkt trainen.
Maandelijks opzegbaar (zwangeren: flexibele regeling).

€ 100 voor 10-beurtenkaart.
Geldigheid 5 maanden (zwangeren: flexibele regeling).

Healthybody
August Van Lokerenstraat 30
9050 Ledeberg